¤ MugiwaraDarkBB ¤

Eichiiro Oda: One Piece c. Mangájának alapján készült Fórumos Szerepjáték! Csatlakozz Te is és kalandozz a végtelen tengereken!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 NJK karakter ( Dark Wolf )

Go down 
SzerzőÜzenet
Bradlye Jackson
Kalóz
Kalóz
avatar

Hozzászólások száma : 15
Regisztráció ideje : 2011. May. 24.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Kerekegyháza

Karakter Információ
Tapasztalat:
200/8000  (200/8000)
Pénz: 50.000 ßeli
Vérdíj: -

TémanyitásTárgy: NJK karakter ( Dark Wolf )   Csüt. Május 26, 2011 8:36 am

Név: Dark Wolf ( King Jeams )
Neme: Féri
Magassága: 185 cm
Súlya: 82 kg
Születési idő: máj. 17
Kaszt: Kalóz
Rang: Kapitány, kardforgató
Kezdő TP: 1000 ( remélem nem sok )
Faja: Ember
Kora: 21év

Hovatartozást illetően a Dark Invaders hajó kapitány ( erről írok majd egy pályázatot )

Származását illetve az East Blue-ról származik Shimotsukiból.

Jelleme: Akaratos, önfejű sosem hallgat a másik szavára.

Kinézete: Kicsit izmosabb testfelépítése van. Haja rövid színe pedig fekete, szeme színe barna, ruhája egy hosszú fekete bőr kabát, fekete bőr nadrág, bakancs és egy fehér trikó.

Képességei:
Engedély nélküli: tenyerével képes lökés hullámot létrehozni. Ez annyit tesz, hogy a kezét kinyújtva a tenyerébe összesűríti a levegőt amit lökéshullámként lő ki. Ereje felér egy kilőtt ágyúgolyó becsapódásának erejével. Hatótávja meghaladja a 100 métert is

Felszerelései: 2 db kard és 2 db tőr

Elő történet:

Egy átlagos családba született. Szülei nem voltak se szegények, se gazdagok, mindent megadtak neki, amit akart. De ahogy egyre nagyobb lett, kezdett elfordulni családjától már-már ellenszeves lett. De a szülei ezekután is szerették, de akárhogy bróbálták jóra nevelni nem tudták, egyfolytában balhéba keveredett, de a barátja Bradlye vitte el a balhét helyette. Egyszer amikor hazaért és ment volna a szobályába megállították a szülei
- Fiam, merre jártál? - kérdezte az apa.
- Semmi közöd hozzá - válaszolta King és már szaladt volna a szobályába, de az apja megállította
- Velem szembe ne merj ilyen hangot megütni fiam, az egész város rólunk beszél! Ezt nem fogom tűrni világos? - kérdezte kifordulva magábol az apa, de semmi válasz.
- Azt kérdeztem világos! - kiáltot a gyerekre az apa önkívületi állapotban.
- Igen, világos - válaszolta King.
- Most pedig menj a szobádba, ja és utóljára figyelmeztetlek, ha megint balhéba kerülsz akkor repülsz az utcára - felyezte be mondandólyát az apa. King fogta magát felment a szobályába és elaludt. Másnap kora hajnalban kiszökött a házból és egyből keresett egy helyet ahol nyugodtan balhézhat és mivolt ennél alkalmasabb hely mint a kocsma. Ezért fogtamagát és bement, ott bent ahogy meglátták egyből sugdolózni kezdtek, ami nem tetszett neki de egyenlőre még türte, odasétált a pulthoz és kért egy töményet.
- Sajnálom itt nem szolgálunk ki kiskorúakat - mondta a csapos.
- Mi van? Én nem vagyok kiskorú tata - mondta King kissé idegesen.
- Kérem a piámat!
- Sajnálom kisöreg de nem. - monda a csapos. Kingnek se kellett töb mivel elég forrófelyű, elkezte csapkodni a poharakat, és üvegeket a földhöz, a kocsmában ülők ezt nem nézték jó szemmel, ezért ki akarták tessékelni, de King máshogy gondolta, egyből bunyózni kezdett. Amikor felé ment egy nagyobb darab egyből behúzott neki egyet.
- Ezt neked melák, ne akarj leállítani amikor balhézok - mondta King egy elég idióta kacaj mellett, de ekkor kettő másik elkapta, és vitték volna kifelé de ekkor King egy hátra szaltóval megoldotta a dolgot, és ahogy kiszabadult egyből neki rontott, annak a kettőnek aki lefogta őt. King ahogy szaladt, ugrásból megtérdelte a nagyobbnak a fejét.
Ekkor a másik felé akart ütni, de King kitért előle és fordulatból gyomorba rúgta az illetőt, aki össze is rogyott.
- Na ez jól esett, kössz a kis bunyót, majd máskor még talizunk - nevetett King majd gyorsan kiszaladt az ajtón, és már el is tűnt. " Ha tovább maradok, kihívják a hadi tengerészeket. - gondolkodott King amíg haza felé ment, ekkor egy szűk utcában meglátta hogy egy hadi tengerész molesztál egy lányt. " Hát ez meg... " - gondolta magába, miközben figyelte az eseményeket.
- Hagyon békén - monda a lány akit már a sírógörcs kerülgetett.
- Ugyan kislány nem fog fájni - mondta a hadi tengerész. Ekkor jött rá, hogy ennek rossz vége lesz, ha nem avatkozik bele.
- Hé öregem, nem hinném, hogy ez jó ötlet. - mondta King elég agresszíven.
- Mi van kis mitugrász? - kérdezte a hadi tengerész aki abban a pillanatban levert egyet neki. King egy kicsit megtántorodott az ütéstől, de ez csak olaj volt a tűzre King ránézett a hadi tengerészre, aki készült a következő menetre, de ő gyorsabb volt és kitért az ütés elől, ezután King elkapta a vállát és visszarántotta, majd jól gyomron vágta, ahogy begörnyedt a hadi tengerész King rátérdelt a fejére ami elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy kiüsse. King miután kiütötte a tengerészt odalépett a lányhoz: - Minden rendben? Jól vagy? - kérdezte a lánytól aki csak bólintott egyet.
- Gyere menjünk mielőtt még felkel. - mondta King a lánynak, aki már felkelt, és már kevésbé volt sokkos állapotban az imént történektől. King megragadta a lány kezét és már mentek is a helyszínről.
- Engem Kingnek hívnak és téged? - kezdett bele az ismerkedésbe King.
- Én Katy vagyok. - mondta a lány kicsit félve.
- Ne félj én nem foglak bántani. - próbálta nyugtatni a lányt King - Haza kísérlek, hogy ne legyen semmi baj. Rendben? - kérdezte a lehető legfinomabban a lánytól.
A lány ismét bólintott, hogy rendben és elindultak arra amerre a lány lakott. Amikor odaértek a lány megköszönte Kingnek, hogy megmentette. Így King is hazafelé vette az irányt, de az apja már várta, és a cuccaival együtt kirakta az utcára.
- Megmondtam, ha még egyszer bajba kerülsz kiraklak. - mondta az apa.
- De... De ezt nem teheted a fiad vagyok! - mondta King idegesen.
- De megtehetem. Kérlek távozz, mert különben hívom a hadi tengerészetet. - fenyegetőzött az apja.
- Rendben elmegyek, de ezt nem hagyom annyiban. - mondta King fenyegetően. Ezzel távozott is, még csak köszönni sem köszönt. Elindult keresni valami menedéket, hogy legyen valami a feje fölött. King ekkor rájött, hogy Katyhez mehetne, elvégre megmentette, hátha befogadja néhány napra. Így elindult arra amerre a lány lakott, amikor oda ért már nem voltak égve a villanyok, ezért leült a ház ajtaja mellé és várt. De hamar megunta ezért elkezdett kóvályogni utcáról-utcára. Ahogy így mászkált, felfigyelt arra,hogy követik páran ezért megállt
- Mi az? Talán akartok valamit? - kérdezte őket.
- És ha igen? - kérdezett vissza az ismeretlen.
- Add ide a cuccaidat, és nem lesz semmi bajod. - mondta a másik.
- Oh, szóval a cuccaim kellenének mi? Akkor próbáljátok elvenni. - válaszolta King.
- Ne becsülj alá minket. Mi öten vagyunk te pedig egyedül, mit gondolsz mennyi esélyed van? - kérdezte a főnök, legalább is az aki annak látszott.
- Elég esélyem van. - mondta King.
- Mi van? Ezért még a ...... is kiverem belőled. - mondta a legforróbb fejű, aki neki is rontott egyből. De King is pont erre számított, és várt. Amint közeebb ért, King kitért oldalra és egyből bordán verte ellenfelét, aki nyögött is egyet, de itt még nem fejezte be King, megragadta ellenfele kezét és átdobta maga fölött, egyenesen egy falnak.
- Ott maradsz. - mondta King. Ekkor megindult felé még másik három, de ők is úgy jártak mint a legelső.
- Már csak te maradtál. - fordult a főnökhöz, aki teljesen nyugodt volt.
- Elismerem, erős vagy, de lássuk mit tudsz ellenem. - mondta a főnök és egyből neki esett Kingnek aki meglepetésre, csak védekezni tudott.
- Na mi az? Csak ennyi a tudományod? - kérdezte a Kingtől és bevitt neki egy hatalmasat. King kicsit megtántorodott az ütéstől, de kibírta.
- Azta, van ám ereje az ütésednek. - felelte King nevetve.
- És ez még csak a kezdet. - válaszolt vissza az ismeretlen.
- Te, hogy hívnak téged? - kérdezte King.
- Engem? Kaznek hívnak. - mondta az immár bemutatkozott elenfél.
- Szóval Kaz mi? Engem Kingnek hívnak. De ennyi elég is kezdjünk neki. mondta izgatottan King.
Így egymásnak estek. King és Kaz egymásnak estek, de egyszerre ütöttek, így összetalálkozott az öklük. King kihasználva ezt bal lábával oldalba rúgta ellenfelét, aki repült néhány métert. Ahogy földet ért ellenfele, King ismét támadásba lendült, de Kaz kitért és a földön fekve kírugta a lábát, és a földön elkezdte püfölni. King ekkor lerúgta magáról Kazt.
- Kemény vagy. - lihegte King.
- Te sem vagy kutya barátom. - mondta a földön fekvő Kaz.
- Figyelj, ezzel nem megyünk semmire, hagyuk ezt abba, és legyünk barátok. - mondta King miközben egy ház falának dőlt.
- Egyet értek, legyünk barátok. - helyeselte Kaz. Feltápászkodott és leült King mellé.
- Hogy kerülsz ilyen későn az utcára, ilyenkor senki sincs már kint. - mondta Kaz.
- Ezt kérdezhetném én is. - vágott vissza King, ezután egymásra néztek és nevetni kezdtek, majd King hozzáfogott a meséléshez.
- Tudod, én világ életemben bajkeverő voltam, amit a szüleim nem néztek jó szemel, de ez engem egyáltalán nem érdekelt. Akármit kértem megkaptam ami jó volt. Ha megnézted láthatod, hogy a cuccaim között van két katana és kettő tör.
- Ezeket is a szüleidtől kaptad? - kérdezte Kaz.
- Igen, pontosabban a volt szüleimtől, mert ma kiraktak az utcára. - mondta King akinek a harag és a fájdalom tükröződött az arcán. - Ezért vagyok kint ilyenkor.
- Meg tudlak érteni. Én is hasonló képen jártam csak azzal a különbséggel, hogy engem szakácsnak készítettek volna fel, de én nem akartam az lenni, és saját magam jöttem el.
- Hé! - ugrott fel King - mi lenne ha beállnánk kalóznak, akkor azt csinálunk amit akarunk.
- Ez nem is rossz ötlet. - monda Kaz izgatottan. Így nekiálltak rabolni és fosztogatni, hogy minél több pénzük legyen. Végül annyi pénzt gyűjtöttek, hogy megépítsenek egy hajót amit meg is tettek. A hajót Dark Invadersnek nevezték el azaz Sötét Megszállóknak. Azzal, hogy megépítették a hajót amit vízre is bocsátottak.
- Klassz kis hajó nem? - kérdezte King.
- Aha, szerintem is. - jelentette ki Kaz.
Ezzel felszálltak, a hajóra és útnak indultak. Hónapok teltek el amíg megépítették, de meg érte. Szóval így veszi kezdetét King és Kaz utazása a tengeren.

;)


A hozzászólást Bradlye Jackson összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 23, 2011 1:04 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trafalgar Law
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 98
Regisztráció ideje : 2010. Jul. 06.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Grand Line; New World

TémanyitásTárgy: Re: NJK karakter ( Dark Wolf )   Csüt. Júl. 21, 2011 7:17 am

Elnézést, elkerülte a figyelmemet a poszt.

Az 1000 TP szerintem sok, legalábbis egy ilyen rövid előtörténethez képest. Egy feltétellel elfogadom: ha a kapitányi pályázata szép, hosszú lesz, és abban megtudhatunk a karakterről is egy keveset, no meg a másik három karakterről (illetve, sokat).
Emellett még szeretném, ha a lökéshullámot egy kissé jobban jellemeznéd (milyen erős, milyen messzire hat, stb).
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mugiwara.hungarianforum.com
Trafalgar Law
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 98
Regisztráció ideje : 2010. Jul. 06.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Grand Line; New World

TémanyitásTárgy: Re: NJK karakter ( Dark Wolf )   Vas. Júl. 24, 2011 7:33 am

Így már jobban tetszik a pályázat, és a lökéshullámmal sincs semmi bajom, tekintve, hogy 1000 TP-s Wolf.
Üdv az NJK-nak az oldalon!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mugiwara.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: NJK karakter ( Dark Wolf )   

Vissza az elejére Go down
 
NJK karakter ( Dark Wolf )
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Aktuális pályázat: Igazgatóhelyettesi karakter (ingyen JK)
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
¤ MugiwaraDarkBB ¤ :: Szabályzat és egyéb információk :: Pályázatok, Vásárlás :: NJK Pályázatok-
Ugrás: