¤ MugiwaraDarkBB ¤

Eichiiro Oda: One Piece c. Mangájának alapján készült Fórumos Szerepjáték! Csatlakozz Te is és kalandozz a végtelen tengereken!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Dial-ok

Go down 
SzerzőÜzenet
Silvers Rayleigh
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2010. Jul. 09.

TémanyitásTárgy: Dial-ok   Hétf. Júl. 12, 2010 8:52 am

A Dialok Skypieából és a Sky Islandból származó csigaházak, melyek közös jellemzője, hogy valamilyen anyagot vagy energiát tárolnak (ez természetesen azzal jár, hogy fel kell őket tölteni néha!), és egy gombnyomásra kieresztik azt hosszabb-rövidebb időn keresztül. A One Piece világában ezek jelentik az egyik legfejlettebb "technológiát", hiszen sok olyan szerepet tölt be, mint a mi világunkban az elektronikus szerkezetek. Azokat a Dialokat, amik nem működnek a tengeren, nem lehet megszerezni, és nem is készült róluk leírás!
Ha Dial-t szeretnél venni, annak feltétele, hogy eljuss a Grand Line-ra!

Axe Dial
A Balta Dial fegyverként vagy szerszámként is alkalmazható - vékony és éles levegőpengét enged ki magából, ami akár egy embert is képes átvágni.
Ár: 230,000 Beli

Breath Dial
A Lélegzet Dialok levegőt tárolnak szél formájában, amit gombnyomásra kiengednek. Ezeket általában kisebb csónakok meghajtására használják, vagy hajók vitorlájához, ha nincs elég erős szél. De akár lábbelikhez is erősíthetőek, másféle haladást lehetővé téve.
Ahogy sok más Dial, ezek is használhatóak kreatívan - levegőn kívül más légnemű anyagokat is tarthatnak magukban: mérges vagy robbanékony gázokat, de egyszerre csak egyet!
Ár: 240,000 Beli

Flame Dial
A Láng Dial lángnyelveket tárol - nem összetévesztendő a Hő Dialokkal, amikben hő van! Egy fegyverhez kapcsolva égési sérüléseket okoz a támadás, de akár lángszóróként is működhetnek.
Ár: 240,000 Beli

Flash Dial
A Villanó Dial fényt raktároz magában, amit gombnyomásra kienged, egy fehér villanás formájában. Ennek iránya nem kontrollálható, aki belenéz, az pár másodpercre megvakul.
Ár: 180,000 Beli

Flavor Dial
Az Íz Dial szagokat és aromákat tárol, de akár másfajta gázokat is - robbanékony vagy gyúlékony típusúakat, a Lélegzet Dialokhoz hasonlóan - de egyszerre csak egyet! A Lélegzet Dialhoz képest lassabban engedi ki a gázokat.
Ár: 210,000 Beli

Heat Dial
A Hő Dial hőenergiát tud befogadni, majd kiengedni magából. A többitől eltérően szabályozható a kiengedés erőssége, ideálissá téve főzéshez, fegyverek felforrósításához, vagy a fagyhalál elkerüléséhez.
Ár: 235,000 Beli

Impact Dial
A Becsapódás Dial mozgási energiával működik - azaz, ha bármivel megütik (ami nem vág vagy szúr), elnyeli a támadás erejét, és magában tartja, amíg meg nem nyomják a csigaház tetejét. Ekkor egy pillanat alatt kienged MINDEN energiát, óriási sérüléseket okozva, akár a levegőn keresztül is. Ám ennek van egy hátulütője: a fizikának engedelmeskedve, ugyanakkora erő hat arra, aki vagy ami magánál tartja a Dialt, akár meg is ölheti a tulajdonosát, ha elég sokat ütötték előtte! Ezt mindig vegyétek figyelembe!
Ár: 250,000 Beli

Jet Dial
Az Áramlat Dial a Lélegzet Dial erősebb és ritkább verziója, ami levegőt fúj ki magából nagy sebességgel. Felhasználásuk ugyanaz, mint a Lélegzet Dialoké, de annál gyorsabb haladást tesznek lehetővé.
Ár: 270,000 Beli

Lamp Dial
A Lámpa Dial a Villanó Dialhoz hasonlóan fényt raktároz, de azt nem egy villanásban engedi ki, hanem kevesebbet és hosszabb időn keresztül, fáklyaként vagy lámpaként funkcionálva. Ezt a Dialt általában háztartási célokra használják, és nem csatákra.
Ár: 80,000 Beli

Reject Dial
A Taszító Dial a Becsapódás Dial vadabb változata. Nagyon ritka, és legalább olyan veszélyes a használóra, mint az ellenfélre. A Dial ugyanazon az elven működik, mint a Becsapódás, de az energia tízszeresét adja ki! Az ereje akár darabokra szaggathatja az ellenséget, de a tulajra is ugyanolyan erő hat!
Ár: 400,000 Beli

Tone Dial
A Dallam Dial hangokat tárol magában. Ellentétben a többivel, felhasználás után nem kell feltölteni, egy megjegyzett hang örökre megmarad!
Ár: 100,000 Beli

Vision Dial
A Kép Dial fényképek készítésére használatos, hasonlóan egy modern kamerához. Hasznos lehet kémkedéskor, térképek készítésekor, vagy bizonyítékok begyűjtésekor.
Ár: 100,000 Beli

Water Dial
Habár csak megemlítették, de nem jelent meg, a Víz Dial feltételezhetően vizet képes elraktározni és kiengedni.
Ár: 200,000 Beli
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Dial-ok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
¤ MugiwaraDarkBB ¤ :: Szabályzat és egyéb információk :: Ismertetők :: Leírások-
Ugrás: