¤ MugiwaraDarkBB ¤

Eichiiro Oda: One Piece c. Mangájának alapján készült Fórumos Szerepjáték! Csatlakozz Te is és kalandozz a végtelen tengereken!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kasztok

Go down 
SzerzőÜzenet
Silvers Rayleigh
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2010. Jul. 09.

TémanyitásTárgy: Kasztok   Kedd Júl. 13, 2010 3:29 am

Karaktered kasztja a világban betöltött szerepét határozza meg, és meghatározza, hogy milyen kasztú karakterekkel barátkozik, jön ki, kikkel hajózhat együtt.
Az ismertető írásakor 3 külön kaszt létezett, amennyiben több jelenik meg, akkor változtatok.

Haditengerészek: A Világkormány tengeri hadereje. Céljuk a béke és a rend megőrzése a Négy Tengeren és a Grand Line-on, és a Világkormány erejének mutatói. Legtöbbjük a Grand Line-on helyezkedik el, de kisebb számban a Négy Tengeren is jelen vannak. Amennyiben ezt a kasztot választod, a Világkormány elvárja tőled, hogy kérdés és akadékoskodás nélkül teljesítsd a felsőbb utasításokat, a saját morális megfontolásaidtól függetlenül. Ezek a feladatok lehetnek többek között a vérdíjak kifizetése a fejvadászoknak, kalózokra vadászat, de akár egy falu felperzselése is.

Fejvadászok: Kalózvadászatból és a vérdíjakból élő harcosok. Van, akit a pénz érdekel, van, akit a munkával járó hírnév, másokat erkölcsi kódexük és az igazság szeretete vonz erre a "pályára". A Fejvadászok minden más rendfenntartó szervtől függetlenek, és arra járnak, amerre akarnak, akár egyedül, akár többen együtt. Ugyan közülük egyesek nem sokkal jobbak a kalózoknál, de a haditengerészet addig hagyja őket munkálkodni, amíg meg nem sértik a törvényeket. Az elfogott vagy megölt kalózokért a vérdíjakat bármely haditengerészeti állomáson felvehetik.

Kalózok: A Világkormány szemében Kalóz bárki, aki felvonja a Jolly Rogert, a kalózok lobogóját. Ezért még senki nem kap vérdíjat, de az illető törvényen kívülivé válik, bárki büntetlenül megölheti vagy elfoghatja. A kalózok két nagy csoportra oszthatóak:
"Peace Maine": Az a kalóz, aki a kalandok miatt száll hajóra, nem a kincsekért. Ez nem jelenti azt, hogy ne rabolnának kincseket, ha alkalom nyílik rá! Szívesen megteszik, de nem a birtoklási vágy vezérli őket, az álmukat, céljukat, társaikat tekintik legnagyobb kincsüknek. Egy társuk miatt akár fel is áldozzák céljaikat, többet ér ő nekik, mint a One Piece. Sorsfordító események hatására azonban megváltozhatnak, és "Morgania" kalózok lehetnek.
"Morgania": A Peace Maine tökéletes ellentéte. Csak a kincsekért és a személyes célokért harcolnak, vagy azért, hogy másoknak szenvedést okozzanak. Nem értik, hogyan érhet valakinek bármi többet, mint az arany. Társaikkal nem törődnek, és nem kell nekik sok, hogy megöljék őket. Legtöbbjük egyetlen célja a világuralom, már ha vannak álmaik.

Polgár: Polgárnak számítanak azok a karakterek, akik a Világkormány területén belül vagy kívül élnek, és nem követnek (követtek el idáig) semmilyen törvénysértő cselekedetet a fennálló hatalommal szemben (mint a kalózzászló felhúzása). A haditengerészet és a fejvadászok nem akadályozzák őket, viszont gyakran harcban állnak a kalózokkal, akik az ő kifosztásukból élnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kasztok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
¤ MugiwaraDarkBB ¤ :: Szabályzat és egyéb információk :: Ismertetők :: Leírások-
Ugrás: