¤ MugiwaraDarkBB ¤

Eichiiro Oda: One Piece c. Mangájának alapján készült Fórumos Szerepjáték! Csatlakozz Te is és kalandozz a végtelen tengereken!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Testőri fejlemények (Magánküldetés Saga King és Yukina Amagi számára)

Go down 
SzerzőÜzenet
Silvers Rayleigh
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2010. Jul. 09.

TémanyitásTárgy: Testőri fejlemények (Magánküldetés Saga King és Yukina Amagi számára)   Kedd Aug. 23, 2011 8:37 pm

Shimotsukin vagyunk, ha itt vagytok rátok bízom, hogy mit tesztek, ha újonnan kerültök ide, akkor pedig azt bízom rátok, hogy milyen indokkal teszitek azt. A lényeg, hogy a következő plakáttal találkoztok.

Olyan vállalkozó szellemű erős embereket keresek, akik képesek bármit megtenni munkájuk érdekében! Jelentkezni a város széli magasházban lehet!

Rátok bízom, hogy egy ilyen plakátot hogyan reagáltok le.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yukina Amagi
Haditengerész
Haditengerész
avatar

Hozzászólások száma : 22
Regisztráció ideje : 2011. Aug. 02.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Ahol épp lennem kell

Karakter Információ
Tapasztalat:
230/4000  (230/4000)
Pénz: 50.000 ßeli
Vérdíj: -

TémanyitásTárgy: Re: Testőri fejlemények (Magánküldetés Saga King és Yukina Amagi számára)   Szer. Aug. 24, 2011 5:18 am

Most már lassan ideje volt, hogy nekilássak munkának. Még a hajón átnéztem mindent, amiről tudni érdemes, térképek, az ellopott prototípus vázlatai és azoknak a kalózok listája, akik valószínűleg itt tartózkodnak.
- Fésüljétek át a sziget minden porcikáját, különösen a part és a folyok mentén. – Kezdtem el utasítani a legénységet. – Ezen felül lépjetek kapcsolatba a környező szigeteken lévő tengerészekkel, hogy értesítsenek, amint meglátják az ellopott hajót, de ne tegyenek semmit. – Azzal a hajóval nem juthattak túl messze és könnyen meglehet, hogy kikötöttek valahol a szigeten, hogy mielőtt elindulnának, feltöltsék a készleteiket.
- Igenis
- Én a magam részéről a városban fogok szétnézni, és meglátogatom a helyi tisztet hátha többet is megtudhatok. – Otthagytam a hajót és egy hosszú sétát tettem, látni szerettem volna a város jelenlegi helyzetét. A hely nem tűnt túlzottan gazdagnak és úgy nézett ki mintha az emberek félnének valamitől.
- Eressz el te bunkó! – Kiabálta egy fiatal női hang.
- Ugyan már aranyom tudom, hogy te i akarod. – Odanéztem és láttam, ahogy egy mocskos ruhájú, szakállas és ápolatlan férfi próbál meg elvonszolni egy még nálam is fiatalabb lányt. Nem hagyhattam, hogy bántsa őt ezért megszaporáztam a lépteim és odamentem hozzájuk.
- Hagyjál!
- Ne kéresd magad! Úgyis magammal viszlek.
- Ereszd el! – Szóltam rá, amitől ő rám nézett én pedig egy hatalmas ütéssel eltörtem az orrát. Fájdalmában felnyögött és csak úgy dőlt belőle a pia szag. Az ütés hatására elengedte a lány karját és elterült a földön.
- Milyen jogon rontod el a mulatságom? – Mondta miközben felkelt a földről, ami nem lehetett egyszerű a számára, mert többször is visszazuhant a földre. – Majd én megmutatom neked! – Végül sikerült feltápászkodnia és kissé dülöngélve, de megpróbált nekem esni mit sem törődve azzal, hogy tengerész vagyok. Erre én elő húztam a kardom és a torkának szegeztem.
- Bocsánat, bocsánat! Nem kell rögtön ilyen komolyan venni a dolgokat. – Emelte a magasba a kezét ijedtében.
- Ha csak rámersz nézni erre a lányra, elvágom a torkod. – Mondtam neki kegyetlen tekintettel, amitől hátra ugrott és sűrű hajlongással folytatta a bocsánatkérést.
- Elnézést nem fogok még csak rá se pillantani csak ne bántson.
- Rá néztél. – Tettem egy lépést felé
- Nem! Én nem akartam, véletlen volt… MENTSENEK MEG! – Bömbölte rémülten és úgy elszaladt, hogy az út csak úgy porzott utána.
- Na, ez ijedtében keresztül szalad az óceánon is. – Nevettem fel hangosan – Jól vagy? – Kérdeztem a lánytól megnyugtató hangon
- Igen, köszönöm. Végre valaki szembeszáll ezekkel az átkozott kalózokkal.
- Ezt meg, hogy érted? Tudtommal itt is állomásozik néhány tengerész. - vontam meg a szemöldököm.
- Igen, de ezek szinte csak újoncokból állnak könnyű rájuk a frászt hozni. Ráadásul mostanában egyre több kalóz érkezik a szigetre, akik elég sok zűrt csinálnak.
- Kapitány! – Kiabált valaki mögöttünk
- Te kapitány vagy? – Kérdezte meglepődve a lány.
- Ja – Biccentettem – Közben pedig utolért minket a tengerész, aki utánunk kiabált.
- Végre megtaláltam. Átfésültük a környéket, de semmit nem találtunk.
- Ez gyors volt. De mindegy. Nézzetek, át még egyszer mindent aztán térjetek vissza a hajóra!
- Máris. – És azzal ott is hagyott.
- Azért jöttetek, hogy leszámoljatok a bűnözőkkel?
- Olyasmi. De most itt kell, hogy hagyjalak. Vigyázz magadra! – Visszaindultam a Leviathanhoz de útközben még megakadt a szemem egy plakáton.

"Olyan vállalkozó szellemű erős embereket keresek, akik képesek bármit megtenni munkájuk érdekében! Jelentkezni a városszéli magasházban lehet!"

- Bármit, hmm? – Ez a hirdetés még jól is jöhet, kíváncsi lennék, milyen munkára is keresnek embereket és még inkább, hogy kik mennek oda majd.
- Átnéztük még egyszer a szigetet, de ismételten eredménytelenül. Sajnáljuk. – Jelentette az egyik tisztem amint visszaértem.
- Semmi baj. Valószínűleg már más fele hajóznak azok, akiket keresünk. Most amúgy is más dolgunk akad.
- Micsoda?
- Itt ez a hirdetést. – Nyújtottam át neki a plakátot, amit letéptem. – Azt akarom, hogy menj oda és tudj meg mindent erről a munkáról és részletes személyleírást kérek minden ott lévőről. De azért légy óvatos, rendben?
- Értettem! Bízhat bennem Amagi kapitány, nem fogok csalódást okozni. – Jelentette ki fellelkesülve.
- Ennek örülök. Ja és valakit küldj el a hely tiszthez és hozzák el nekem az összes bűnöző körözési plakátját, amik náluk van.
- Máris intézkedem. – Ezzel a kijelentéssel elment, hogy végre hajtsa a feladatait én pedig visszavonultam a kabinomba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Saga King
Kalóz
Kalóz
avatar

Hozzászólások száma : 5
Regisztráció ideje : 2011. Jul. 28.
Kor : 22
Tartózkodási hely : Kerekegyháza

Karakter Információ
Tapasztalat:
200/8000  (200/8000)
Pénz: 50.000 ßeli
Vérdíj: 20.000 ßeli

TémanyitásTárgy: Testőri fejlemények (Magánküldetés Saga King és Yukina Amagi számára)    Szomb. Aug. 27, 2011 11:16 pm

A kocsmába belépve, egyből a pultot vettem célba. Ahogy leültem a székre a kocsmáros abban a pillanatban odalépett hozzám.
-Jó napot fiatal ember! Mit adhatok? - kérdezte, miközben egy poharat törölgetett.
- Adjon egy korsóval a legjobb söréből. - válaszoltam unottan. A kocsmáros elővett egy tiszta poharat, és teli engedte a legdrágább sörrel.
- Parancsoljon. - mondta mikor elém tette a korsót.
- Kösz. - mondtam a kocsmárosnak, majd felkeltem a pulttól, és a körözési plakátokhoz mentem, amik között jó magamat is megláttam. " Nocsak, húszezer beli vérdíj, pedig még nem is csináltam semmit. " - mondtam magamban, miközben mögém lépett egy alak.
- Hé! Én ismerlek téged. - mondta a fickó, miközben a vállamra tette a kezét.
- Valóban? Te viszont nem vagy ismerős nekem. - mondtam neki, amikor megfordultam, és ellöktem a kezét a vállamtól. A fickó magasabb volt nálam, és testesebb is, nem nagyon volt kedvem balhézni, de az sem tetszik ha valaki inzultál.
- Én akkor is ismerlek téged. - mondta ismét a fickó. - Te egy kalóz vagy. Nekem pedig, szükségem van a pénzre. Ezért neked most annyi.
- Na ez baromi, más se hiányzott mint egy nagydarab idióta. - gondolkodtam hangosan.
- Mit mondtál te kis... - és már ütött volna felém, de én egy köríves rúgással elrepítettem az ajtóig. Ezután odasétáltam hozzá, és a képébe nyomtam a cipőm talpát.
- Na idefigyelj seggfej, tudod én szeretem ha valaki szórakozik velem vagy inzultál. De most kapsz egy lehetőséget, hogy elhúzz, és akkor nem esik bántódásod. - mondtam a csávónak, aki élt is a lehetőséggel. Ezután visszamentem a plakátokhoz, és tovább nézegettem őket, ekkor láttam meg egy másik plakátot amin ez állt:

"Olyan vállalkozó szellemű erős embereket keresek, akik képesek bármit megtenni munkájuk érdekében! Jelentkezni a városszéli magasházban lehet!"

- Hmm. Talán meg kellene néznem azt a bizonyos magasházat. - mondtam félhangosan, ezután vissza mentem a pulthoz, és megittam a sörömet, majd fizettem.
- Kösz a sört öregem. Majd még találkozunk. - mondtam a kocsmárosnak, és az ajtóhoz indultam, majd kiléptem rajta.
" Na akkor irány a magasház " - mondtam magamba és elindultam az uticélomfelé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Testőri fejlemények (Magánküldetés Saga King és Yukina Amagi számára)   

Vissza az elejére Go down
 
Testőri fejlemények (Magánküldetés Saga King és Yukina Amagi számára)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
¤ MugiwaraDarkBB ¤ :: Játéktér :: East Blue :: Shimotsuki-
Ugrás: