¤ MugiwaraDarkBB ¤

Eichiiro Oda: One Piece c. Mangájának alapján készült Fórumos Szerepjáték! Csatlakozz Te is és kalandozz a végtelen tengereken!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Haki Képességek

Go down 
SzerzőÜzenet
Silvers Rayleigh
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2010. Jul. 09.

TémanyitásTárgy: Haki Képességek   Vas. Aug. 12, 2012 12:38 am

Kenbunshoku Haki
5 szintű
passzív

A kenbunshoku haki, az érzékelés színe, az első olyan élmény, ami a hakiját aktivált egyént megérinti. A szenzáció egyszerű, sőt van amikor észre sem vehető, mivel főleg olyan helyzetekben jöhet elő, amelyek az ösztönöktől a legaktívabb gondolatokig mindent lekötnek, például egy harcot az illető saját életéért. Ilyenkor is, a haki hatása csak a legalapvetőbb: a "használó" pont a jó irányba gurul ki, vagy pont azt a védekezési módot választja, amit kell, habár utólag még meg se tudná mondani miért is tette ezt.
A felismerés után persze, amikor az élmények lecsapódnak, vagy a sorozatos esetek után végre egyértelművé válik a változás, két út van a jövőbeli használó számára. Az egyik az, amit a haki világban elszórt első használói tehettek: saját maguk fejlesztették és ismerték meg a tudásukat, a másik viszont egy mester találása. Mindkét útnak meg vannak a maga előnyei: a saját fejlesztés sajátágos megoldásokat, és különleges hatásokat engedhet, a mester viszont gyors fejlődést az egyik már létező úton.
A kenbunshoku haki minden, csak nem egzakt tudomány. Ez a képesség ha megnyílik, akkor a használója képes lesz meglátni-megérezni minden olyan rajta kívül eső életformát, ami akár csak árnyalatnyi intelligenciával és erővel rendelkezik is. Azt, hogy ezeket, és ezeknek a cselekedeteit milyen pontosan, mennyiségben és távolságban fogja fel, csak a saját fejlődésén és személyiségén múlik. Bizony vannak olyanok, akik nem képesek magas szinten elsajátítani ezt a művészetet sem, és vannak olyanok, akik ha még el is tudják, akkor is csak veszélyesen hiányosan teszik azt...

A Kenbunshoku Hakit a játékossal foglalkozó staff nyithatja meg számára, személyenként változóan. Amíg ez nem történt meg, a vele való/ráutaló játék szigorúan tilos mindenkinek.

[kenbunshoku] stílus
X szintű
aktív

A kenbunshoku használatával jöhet saját stílusú használat, vagy saját fókuszú észlelés, esetleg valamihez csatolt, vagy jellemző tulajdonság. Bármi is legyen az, a használó csak a hakija biztos ismeretével képes maga alakítani azt.
A saját Kenbunshoku Haki stílushoz a Kenbunshoku Haki harmadik szintje, és egy elfogadott leírás és pályázat kell, amiben le van írva a stílus működése, a fejlesztés menete, esetleg felfedezése, és az okok is, amik rávezették a használót.Busoshoku Haki
5 szintű
aktív

A busoshoku haki, a fegyverzet színe, ami a haki használatát már aktívan követeli meg. A hakit ismerő használó rájöhet, hogy képes magát megvédeni az erejével, és képes önmagából kiáramoltatni az erőt, amit már használ, hogy azt ott használja és úgy, ahogyan addig nem lehetett rá képes. Akárhogyan is ez a haki egy láthatatlan vértezet és fegyver is egyben, ettől még nem lesz se halhatatlan, se érinthetetlen az illető. Bármilyen más hakit használónak van útja, hogy áttaláljon az elme által épített védelmeken: pontosan azért, mert az emberi tudat mindenkiben teljesen más jellemet táplál, mindenki más és más módokon képzelheti el a védelmet, ami védelem viszont pontosan az elméje korlátai miatt lesz ugyanolyan korlátolt. és áthatolható.
A Busoshoku Haki a harcosok sajátja, és azoké, akik félelemben-üldöztetésben-versengésben élik mindennapjaikat. Vannak olyanok, kirívó sokaságban még a világ legerősebbjei között is, akik soha sem lesznek képesek felfogni mi is az a védelem, amire szükségük lehet, és mi is az az erő, amit magukból kifejthetnek, akkor is, ha a Kenbunshoku Hakit már úg ismerik, mint a sajár tenyerüket. Mindez a saját életük, nevelkedésük, stílusuk, és nem utolsó sorban motivációjuk kérdése.

A Busoshoku Hakit a játékossal foglalkozó staff nyithatja meg számára, személyenként változóan, de csak akkor ha az már ismeri és használja a haki valamely másik ágát. Amíg ez nem történt meg, a vele való/ráutaló játék szigorúan tilos mindenkinek.

[busoshoku] stílus
X szintű
aktív

A busoshoku használatával jöhet saját stílusú használat, vagy saját fókuszú harcos képesség, esetleg valamihez csatolt, vagy jellemző tulajdonság. Bármi is legyen az, a használó csak a hakija biztos ismeretével képes maga alakítani azt.
A saját Busoshoku Haki stílushoz a Busoshoku Haki negyedik szintje, és egy elfogadott leírás és pályázat kell, amiben le van írva a stílus működése, a fejlesztés menete, esetleg felfedezése, és az okok is, amik rávezették a használót.Haoshoku Haki
5 szintű
aktív

Az uralkodó akarat, az erő minden más erők fölött, a haoshoku haki a legerősebb erő megnyilvánulása egy egyénben. Ez a képesség, amennyire erős megnyilvánulás, olyan egyszerű is tud lenni, pontosan ahogy egy mesteri masinériát, a legtöbb védelemmel és fegyverrel is le tud győzni a tiszta mennyiség, minden más érték nélkül. A haoshoku haki a használó tudatának legmélyéből fakad, és egy olyan kiapadhatatlan erőből nyilvánul meg, amit a használóból csakis a halálával, vagy esetleg még úgy sem lehet kiölni. Azok, akik ezzel az erővel bírnak, egész jellemükben és életükben mutatják az uralkodó akarat jelét: megrengethetetlenek, megkérdőjelezhetetlenek, és bármit képesek megtenni a céljuk érdekében, nincs olyan törvény, vagy akarat, amit ne hajlítanának meg már megjelenésükkel is.
A Haoshoku Haki olyan képesség, ami mindenek fölött áll, ezért nem is lenne értelme behatárolni, sem kategorizálni. Ennek az erőnek a megnyilvánulása, hogy minden más erőt kiolt, és minden figyelmet magához húz, a használója az erő tökéletesítése során pedig ezen képességeket erősítheti, pontosíthatja, és tanulhatja meg egyre jobban irányítani.

Ez a haki is a staff által kerül megnyitásra a játékos előtt, akiről ez megnyilvánul játéka során. Amíg ez nem történt meg, a vele való/ráutaló játék szigorúan tilos mindenkinek. Ne is próbálkozzatok a ráutaló kijátszással, mert sajnos nagyon átlátszó és röhelyes tud lenni.

[haoshoku] stílus
X szintű
aktív

A haoshoku használatával jöhet saját stílusú használat, vagy saját fókusz, saját motiváció, esetleg valamihez csatolt, vagy jellemző tulajdonság. Bármi is legyen az, a használó csak a hakija biztos ismeretével képes maga alakítani azt. Bármi is legyen a specializáció, a haoshoku nem játék, és nem is fricska, aki eléri ezt a szintet valószínűleg azért teszi, mert nem képes kitalálni valami újat. Itt konkrétan már bármit megtehet, és útját csak azok állhatják, akiknek legalább annyi erejük van önmagukban, mint a használónak.
A saját Haoshoku Haki stílushoz a Haoshoku Haki ötödik szintje, és egy elfogadott leírás és pályázat kell, amiben le van írva a stílus működése, a fejlesztés menete, esetleg felfedezése, és az okok is, amik rávezették a használót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Haki Képességek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
¤ MugiwaraDarkBB ¤ :: Szabályzat és egyéb információk :: Ismertetők :: Képességek-
Ugrás: