¤ MugiwaraDarkBB ¤

Eichiiro Oda: One Piece c. Mangájának alapján készült Fórumos Szerepjáték! Csatlakozz Te is és kalandozz a végtelen tengereken!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kaiji Orcish Benkei

Go down 
SzerzőÜzenet
Kaiji Orcish Benkei
Kalóz
Kalóz
avatar

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció ideje : 2010. Nov. 15.
Kor : 25
Tartózkodási hely : East Blue

Karakter Információ
Tapasztalat:
335/8000  (335/8000)
Pénz: 80.000
Vérdíj: 30.000

TémanyitásTárgy: Kaiji Orcish Benkei   Hétf. Nov. 15, 2010 9:06 am

Név: Kaiji Orcish Benkei (az Orcisht használom).

Faj: Ember.

Kaszt: Kalóz.

Rang: Kardforgató, pengedobáló (további adatok majd lejjebb).

Nem: Fiú.

Kor: 17 év

Származási hely: East Blue – Dawn Island – Colbo hegység lábánál egy kis házban.

Képesség: Figyelemfelkeltő erőmmel, ügyességemmel és gyorsaságommal már kicsiként kitűntem a tömegből. Győzni akarásom világhírű, és sosem, SOSEM adom fel. Pusztakezes harcmodor nem az erősségem de azért oda tudok sózni az ellenfelemnek. Háromágú pengék használata eldobása, irányítása, méretének megnövelése illetve csökkentése.

Felszerelések: Két kisebb (kb. 30 cm-es katana) a hátamhoz erősítve illetve rengeteg apró kis penge egy szürke övtáskában.

Kinézet: Átlagos méretű 174cm-es srác vagyok kék szemmel és félhosszú sárga/szőke hajjal ami ha rendesen bevan lőve akkor nagyon királyul néz ki. Kicsit a hajam hasonlít Sanjiéhoz bár középen nincs elválasztva. (Mivel az előtörténet szerint a karakterem nem ismeri Sanjit ez csak valamelysféle segítség lenne hogy hogyan kell elképzelni :P). Helyes arcom miatt a lányok nem vetettek meg és persze én se őket. Általában lila rövid ujjú pólót hordok. Nadrágom egyszerű fekete amit egy lila-fekete kockás O-betűt ábrázoló öv erősít a derekamhoz. Fontos kellékem egy szürke övtáska amelyekben a pengéimet (jaibaimat) tartom. Hátamon két kisebb körülbelül 30 centiméteres katanát hordok, amelyeket a harcban csak végszükség esetén kapok elő.

Jellem: Alapjába véve jófej bár kicsit egocentrikus világnézetű ifjú akit a lányok bája és a fiatalság öröme ragadt magával. Gyerekkori fájdalmak miatt kissé sérült érzelmi háttér amit egoizmusommal és bátorságommal javítok. Harckedvem sosem lankad a halálomig harcolok és annak aki bántotta a társaimat nem ismerek kegyelmet. Szeretek általában több célpontra fókuszálni ha a pengéimről van szó. Az 1 vs 1 es csatákban viszont a katanáim segítségét kérem. Nem ismerem a félelmet és kész vagyok meghalni a társaimért és az álmaimért. A célom pedig az, hogy mindenki tiszteljen és ha valaki azt mondja, hogy Orcish mindenki tudja kiről van szó!

Előtörténet: A család, számomra egy ismeretlen fogalom. Állítólag egyke gyerek vagyok. Sok történetet hallottam a családomról. Bár mindenki mást mond. Volt aki azt mondta, hogy a szüleim nagyon szerettek és háborúba kellett indulniuk ezért raktak le engem végül Dawn szigetén, de már olyat is pletykálgattak, hogy a szüleim utáltak és csak púp lettem volna a hátukra ezért kidobtak Dawn Islandra. A történet állítolag úgy folytatódik hogy még 3 évig tengődtem ide-oda a falusi lakók között, míg végül egy idős házaspár befogadott és így fogadott anyám Daisetsuné Ai Kana és fogadott apám Daisetsu Raito neveltek föl. 10 éves koromig nem igazán voltam oda értük. Rengetegszer munkát adtak nekem csináld ezt, csináld azt, egyfolytában csak parancsolgattak. Mivel nem voltak valami gazdagok ezért sokszor vadásznunk kellett az élelemért. Raito papa mindig mondta, hogy ha neki már egyszer nem lesz ereje elmenni vadászni nekem kell majd ellátnom őket. Én ezt jól tudtam és mivel nem vagyok egy szeleburdi gyerek sokszor lejártam a ház melletti sufniba és próbálgattam fegyvereket, hogy mivel hogyan tudok bánni. Legjobb a dobó csillagokban dobó katanákban voltam amiket hatalmas erővel és nagy pontossággal tudtam a célba juttatni. Ez a technika kiválóan alkalmas volt kisebb állatok például nyulak elejtésére de később már egy őz sem okozott gondot. Később már nem is vettem észre, hogy több mint a nap felét a kisházban töltöm, és dolgozok a tökéletes dobó csillagokon. Végül az utolsó koncepció sok számolás és fejtörés mellett megszületett ami egy háromágú körülbelül 5 cm átmérőjű belül lyukas csillag volt. Kitapasztaltam, hogyan lehet a leggyorsabban és legerősebben eldobni. A vadászatok folyamán ösztöneim és látásom is javult később pedig már szinte észrevétlenül mozogtam egyik fáról a másikra egyik bokorból a másikba. Amikor 15 éves voltam Raito papa behívott magához a szobába és ily szavakat intézett felém:
-Fiam. Lassan 16 éve vagyunk együtt. Sokszor szolgámnak tekintettelek fiam helyett pedig te ennél sokkal többet érdemeltél volna. Nekem hamarosan eljön az idő, és el kell mennem egy jobb világba ahol nem a tengerészek uralkodnak. Tudod mi volt a nagy vágyam az életemben, fiam?
Meredten bámultam rá sosem láttam még ilyen őszintének az öreget. Kinyitottam a számat de egy hang sem jött ki a torkomon. Összekapartam minden lélekjelenlétemet és megszólaltam:
-Mi csoda? - kérdeztem elcsukló hangon.
-Az, hogy ha meghallják a Raito nevet mindenki tudja kiről van szó. De csak egy poros falu lakói fognak emlékezni rám egy gyászszertartás erejéig. Nem hagyom, hogy te is erre a sorsra juss. Amikor még erőm teljében voltam sokszor meglestem mit ácsolsz a kisházban. Lenne neked valamim. Ami szerintem tetszeni fog. Nagy fájdalmakkal küzködve felült az ágyában és a fiókos asztal felső fiókjára bökött az ujjával. Az asztalhoz léptem és kinyitottam. Miközben néztem a két tárgyat elkerekedett szemmel egy könnycsepp gördült le az arcomon.
-Tudom hogy jobban szereted a pengéket, de ha közelharcra kerül a sor kapd elő ezeket és szúrd le az ellenfeled.
Két 30 centis katana volt a fiókban lila tokban.
-Nevelő anyád már régóta az otthonban él (idősek otthona). Csak azért maradtam itthon, hogy ezeket eltudjam neked készíteni. Egyre jobban felemelte a hangját mintha szónoklatot mondana.
-A háztól nyugatra körülbelül 1000 lépésnyire a vízen el van rejtve egy hajó. A közeli fák lombjai rá vannak hajtva amelyek damilok segítségével vannak a talajba erősítve. Ha elvágod őket meglátod a hajót. Igaz nem nagy, de gyors és jól kormányozható amíg még nincs nagy csapatod nem is kell nagyobb. A kihajózásra éppen alkalmas.

(Hajó:
3 férőhely.
1 árboc.
1 ágyú elöl.
Fa borítás és váz: nem nyújt sok védelmet az ágyúgolyók ellen, de legalább nem süllyed el. Gyors, jól kormányozható viszont tengeri csatákra nem alkalmas.)

Raito papa felém fordult de már tudtam mi következik.
-Menj, valósítsd meg amit én nem tudtam fiam menj és legyél te a leghíresebb KALÓZ A TENGEREN.
Az utolsó hang a torkán akadt és nyitott szemmel csapódott vissza az ágyba. Kikaptam a két katanát a fiókból és könnyes szemmel futottam ki a szobából becsomagoltam némi kaját majd hátrahagyva eddigi életemet kifutottam a házból és nyugat felé rohantam.
Amikor odaértem a hajóhoz elválgtam a damilokat a lombok felemelkedtek és beszálltam a hajóba. Még mielőtt meggondolhattam volna magam a szél belekapott a vitorlába és irtózatos gyorsasággal szelte a habokat a csónakom. Nem néztem vissza. Tudtam egy új élet kezdődik. Én Kaiji Orcish Benkei leszek a leghíresebb kalóz a világon!

EDIT: születésnél évszám törölve. by Orcish


A hozzászólást Kaiji Orcish Benkei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 16, 2010 6:01 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Silvers Rayleigh
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2010. Jul. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kaiji Orcish Benkei   Hétf. Nov. 15, 2010 10:11 am

Szia!

Először is üdv az oldalon!

Másodszor: A "kor" leírásánál a karakter születési dátumára vagyunk kíváncsiak, amelyet csak hónap/nap formátumban lehet leírni - mivel a One Piece időszámítása eléggé kusza, és nem ismerjük a pontos dátumot.
Harmadszor: a képességeknél leírt "Háromágú pengék használata eldobása, irányítása, méretének megnövelése illetve csökkentése." részt hogy gondolod? Amennyiben akaratoddal szeretnéd növelni a fegyverek méretét, a képességet el kell, hogy utasítsam, de ha technikai megoldása van, akkor engedélyezem.

A hajót és az előtörténetet elfogadom, a képességet pedig esetleges átalakítás után elfogadom! Ha készen vagy, írj egy PM-et vagy posztot, majd elfogadom az egészet, és az adatlap létrehozása után kezdheted a kalandozást!

EDIT: Még egy kis dolog, amit kifelejtettem: amennyiben nem találsz a karakteredhez illő képet, fordulj Nico-hoz, ő boldogan segít a keresésben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaiji Orcish Benkei
Kalóz
Kalóz
avatar

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció ideje : 2010. Nov. 15.
Kor : 25
Tartózkodási hely : East Blue

Karakter Információ
Tapasztalat:
335/8000  (335/8000)
Pénz: 80.000
Vérdíj: 30.000

TémanyitásTárgy: Változtatások   Kedd Nov. 16, 2010 6:00 am

Szia!
"Háromágú pengék használata eldobása, irányítása, méretének megnövelése illetve csökkentése." részt valamilyen mágiával gondoltam, de csak a pengéket tudnám megnagyobbítani más fegyvert ha nem. Ha nem engedélyezett akkor mindegy.

Eredetileg 3 darab pengefajtára gondoltam, íme:
3 ágú -> sima, könnyű eldobni, nagy erővel száll és pontosan lehet vele célozni.
4 ágú -> robbanó (valamilyen felülethez érve felrobban) nem nagy erejű robbanást idéz elő de rendesen hátra tudja tántorítani az ellenfelet. Nehezebb eldobni, gyengébben száll, viszonylag könnyen elhárítható viszont ha ellenfelünk nem figyel, könnyen a martalékává válhat ennek a gyengéd kis játékszernek. Célozni nem nehéz vele de azért nehezebb mint a 3 ágúval.
5 ágú -> mérgezett penge, ha az ellenfél testébe fúródik mérget bocsát ki amelynek köszönhetően az ellenfél megbénul egy bizonyos ideig. Nehéz fele célozni gyengén repül.Az 5 ágút eleve nem birtokolná a karakterem de ha engedélyezed a történetembe beleszövődne ennek a ki kísérletezése, megalkotása.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Silvers Rayleigh
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 118
Regisztráció ideje : 2010. Jul. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kaiji Orcish Benkei   Kedd Nov. 16, 2010 6:25 am

Szia!

Sajnos mágia-jellegű képességeket nem fogadok el. A pengéket és a mérgezett penge későbbi kikísérletezését elfogadom, és ezzel együtt az előtörténetet is!

A következőt kell tenned:
- A Szabályzat és egyéb információk részt figyelmesen olvasd el, kérlek! (Ha már megtetted, akkor csak fusd át.)
- A szabályoknak megfelelően hozz létre Adatlapot!

Kezdő pénzösszeged:
50.000 ßeli
Kezdő tapasztalati pontod: 200 TP
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kaiji Orcish Benkei
Kalóz
Kalóz
avatar

Hozzászólások száma : 41
Regisztráció ideje : 2010. Nov. 15.
Kor : 25
Tartózkodási hely : East Blue

Karakter Információ
Tapasztalat:
335/8000  (335/8000)
Pénz: 80.000
Vérdíj: 30.000

TémanyitásTárgy: Re: Kaiji Orcish Benkei   Kedd Nov. 16, 2010 6:29 am

Tudomásul vettem, és köszi szépen! :]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kaiji Orcish Benkei   

Vissza az elejére Go down
 
Kaiji Orcish Benkei
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
¤ MugiwaraDarkBB ¤ :: Nyilvántartás :: Előtörténetek :: Kalózok előtörténetei-
Ugrás: