¤ MugiwaraDarkBB ¤

Eichiiro Oda: One Piece c. Mangájának alapján készült Fórumos Szerepjáték! Csatlakozz Te is és kalandozz a végtelen tengereken!
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Demon D. Ryushi

Go down 
SzerzőÜzenet
Demon D. Ryushi
Fejvadász
Fejvadász
avatar

Hozzászólások száma : 13
Regisztráció ideje : 2010. Dec. 19.

Karakter Információ
Tapasztalat:
220/8000  (220/8000)
Pénz: 50.000 ßeli
Vérdíj: 11.000 ßeli

TémanyitásTárgy: Demon D. Ryushi   Csüt. Dec. 23, 2010 3:10 am

Név: Demon D. Ryushi

Kaszt: egyenlőre fejvadász

Rang: mesterlövész

Egyéb jártasságok: méreg-és robbantásszakértő

Felszerelés:

Fegyverek
Atsuko - Mesterlövész puska. Nagy hatótávolsággal bíró hosszú puska mely Ryu vállán foglal helyet. Legjobb távol harci fegyverek egyike melyet a karakter apjától örökölt és egyenesen South Blueról származik. //Hasonlít Van Augur Senrikujához // A fegyver hatótávolsága nagyjából 800 méter. //Ez a távolság Franky engedélyével 10 tp-nként növekszik 1 méter//
Rengeteg robbanóanyag ami hasonlít a gyurmához és ha tíz másodpercig van a szabad levegőn akkor megszilárdul. Ezt Ryu egy kis oldaltáskában tartja ahol nem szilárdul meg. Ha vízzel találkozik akkor a hatása elvész nem lesz robbanóképes ezért Ryu különösen ügyel arra, hogy soha ne érje víz a robbanóanyagot. Az anyag képes földel elegyedni (lásd Képességek). Néhány bomba amikről a képességek "menüpont" alatt olvashattok többet.

Kiegészítők
Egy pár fekete kesztyűt is hord hogy a robbanó anyag ne károsítsa a bőrét. Ezt nem hordja állandóan csak akkor veszi fel amikor a robbanóanyagával harcol.
Egy sárga karkötő amely az anyjától való eltávolodására emlékezteti.
Egy fekete karkötő amit apja halálának tiszteletére hord.

Alap képességek:
*Sokkalta nagyobb gyorsaság és ügyesség, mint egy átlagembernek.
*Képes navigálni és gyorsan behatárolni a helyeket és a térképen a saját hollétét de bőven nem üti meg egy navigátor szintjét.
*Mivel szinte egész életét a hajón töltötte konyít valamennyit a hajó kormányázásához.
*Hatalmas tűrőképesség, nagyon jól bírja mind a hideg mind a meleg klímát, és a fájdalomküszöbe is igen magas.

Képességek Atsuko-val
Ezt a nagyon hosszú, hatalmas hatótávolságú fegyvert Ryu általában a hajó "megfigyelő" legfölső kosarából használja egy másik hajó elleni harcban. Ilyenkor már akkor is képes hatástalanítani az ellenséget amikor ők még nem is látják Ryuék hajóját. Különösebb képességek nincsenek e fegyverrel azonban két fontosabbat megemlítenék.

Blue Poisoned Bullet - Ez egy kék színű mérgező lövedék amely ha egy ember testébe repül akkor képes megbénítani azt. A méregre egyetlen gyógymód van az pedig egy - akármilyen - Den Den Mushi nyálával kell bekenni az illető sebét. Hatótávolsága ennek is ugyanakkora mint a normális golyóknak.

Red Poisoned Bullet - Ez egy piros színű mérgező lövedék amelyet Ryu az ellenséges hajó fedélzetére szokott kilőni. Ez apró pukkanással felrobban és altató gázzal árasztja el a hajó fedélzetét, lelassítva ezzel az ellenfelet akár több napra is. Az alvás hosszúsága függ attól mennyire zavarják meg az alvót, függ a klímától és az adott ember immunrendszerének erősségétől. Hatótávolsága ennek is ugyanakkora mint a normális golyóknak. Szélben és viharban a golyók pontossága csökken.

Védelmi vonalak
Ez a robbanóanyag ami tíz másodperc után teljesen szilárddá válik, addig olyan mint a gyurma - amit már fentebb említtettem - vízzel érintkezve azonban teljesen elveszti a robbanási képességét és egy nagyon erős anyag jön létre amit Ryu Bengonin Daibennek nevezett el.
Ezt a különleges anyagot - mint ahogy a neve is mutatja - Ryu a védekezésre használja. Alapvetően két védelmi vonalat fejlesztett ki Ryu, hogy ne tudjanak közel kerülni hozzá mert akkor az nála majdnem egyenlő a halállal.

Egy az egy elleni párbaj esetén

Több ellenség esetén

1. Első védelmi vonal amit Ryu földel elegyített robbanóanyaggal véd (részletek lent). Ennek felállítása öt és tíz perc között van.
2. Második védelmi vonal amit csak akkor hoz létre ha az ellenség már átlépte az elsőt. Ez Bengonin Daiben, vagyis egy nagyon erős anyag amit szinte lehetetlen áttörni. Ennek felhúzása gyorsabb ha Ryunál van víz akkor pár másodperc alatt képes felállítani a falat.
3. Ryu helyzete. Mivel Ryu nagyon gyenge a közelharcban ezért ha áttörik a második védelmi vonalat akkor vége a dalnak és menekülőre kell fognia.

Bombák
Ryu, sebzési célra mindig a robbanóanyagát töményen használja sohasem bombába sűrítve. Ezért nem is alakított ki olyan bombát ami pusztítóan robban.
Kétféle bomba van:

Grey Smoke Grenade - Ez egy szürke kis gránátocska amit akkor használ ha nem akarja, hogy lássa az ellenség vagy éppen akkor amikor menekülőre kell fognia. A gránát eldobása után hatalmas füst áramlik ki belőle aminek egészségügyi hatása nincs de látni benne szinte lehetetlen.

Red Poisoned Bomb - Ugyanaz mint a Red Poisoned Bullet csak kéz által kell eldobni.

Robbanó anyag
Ryu fő fegyvere a táskájában tárolandó robbanóanyag. Azt ugye már fentebb leírtam, hogy levegő hatására megszilárdul azonban azt nem, hogy meg is nő. Ezért Ryu többféle képességet is kifejlesztett ennek kihasználására.

Natural Explode - Ryu egyszerű gömböket formáz a robbanóanyagból és azokat dobja támadója ellen általában többet 4-5öt de akár több mint tízet is. Nem nagy robbanóerejű de egy fa falat képes áttörni illetve figyelemelterelésre alkalmas. Ezek nem okoznak súlyos illetve halálos sérüléseket. Ennek a hatótávolsága nem nagy max fél méter.

Animal Explode - Ryu állatalakokat formál meg a robbanóanyagból amik - bár fehér színűek - könnyen összekeverhetőek egy igazi állattal vagyis meglepetésszerű támadás érheti az ellenfelét. A hatótávolsága nagyobb 1-2 méter között ingadozik.

Food Explode - Ryu ételhez hasonló robbanóanyagot formáz ami elég élethű és ha az ellensége megeszi akkor a gyomrában felrobban és hatalmas károkat okoz az ellenség belső szerveiben. Ennek hatótávolsága kicsi egy pontba sűríti a robbanást.

Clone Explode - Ryu egyik legerősebb képessége. Egy emberi alakot formáz meg amely közeli kapcsolatban áll ellenségével. Ennek hatalmas robbanó ereje van. A képesség használatához Ryunak ismernie kell az ellenséget. Ennek a hatótávolsága a legnagyobb körülbelül öt-hat méter.

Fent már említettem, hogy a robbanó anyag képes földel elegyedni. Mit is jelentene ez tulajdonképpen? Ha a robbanóanyag és a föld (homok, agyag stb) találkozik, akkor úgymond egymásba olvad és a föld elnyeli a robbanóanyagot. Így Ryu észrevehetetlen aknákat tud létrehozni amire ha rálép az ellenség akkor a levegőbe repül. Érdekes dolog, hogy a robbanó anyag bír valamilyen szintű mágnesességgel tehát kis mértékben megzavarja az iránytűket. Ennek ismeretében az ellenség kitudja tapasztalni, hogy hol vannak Ryu aknái elrejtve és képes elkerülni azokat. Ennek a technikának a neve Exploding Earth Mine. Ez a technika jelenti Ryu elsőszámú védelmi vonalát.

Banda/Szervezet: Idők kérdése.

Multik: Kaiji Orcish Benkei (Demon D. Sosuke)

Ajándékok és jutalmak:
*20 TP - Az East Blue-i kalandozások miatt.
*Vérdíj:11.000 ßeli - az előbb említett East Blue-i kalandozások miatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Demon D. Ryushi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
¤ MugiwaraDarkBB ¤ :: Nyilvántartás :: Adatlapok :: Fejvadászok adatlapjai-
Ugrás: