Yukina Amagi Haditengerész
Hozzászólások száma : 22 Regisztráció ideje : 2011. Aug. 02. Kor : 33 Tartózkodási hely : Ahol épp lennem kell
Karakter Információ Tapasztalat: (230/4000) Pénz: 50.000 ßeli Vérdíj: -
| Tárgy: Leviathan Haditengerészeti csatahajó. Szer. Aug. 17, 2011 10:46 pm | |
| Másnap, az előléptetési ceremónia után, apa keresett meg a szobámban. -Gratulálok a kinevezésedhez, annyira büszke vagyok rád. Kár, hogy édesanyád ezt nem érhette meg. - Igen – Feleltem szomorúan. - Gyere velem. Lenne egy meglepetésem a számodra. - Miféle meglepetés? – kérdeztem tőle kíváncsian - Majd meglátod. – Mondta mosolyogva és elindult, én pedig követtem. - Mint azt már tudod az új rangodhoz saját hajó és legénység is jár. – Kezdett neki miközben a folyósokon sétáltunk. - Ez lenne a meglepetés? - Mindjárt megtudod- Aztán belépett egy ajtón, ami a hangárba vezetett. - Íme, az új hajód és a hozzá tartózó legénység. – Mutatott egy hajóra, ami a szokásostól eltérően vörös Szinű volt, amit égszínkék csíkok díszítették, az orr szobor pedig egy tengercsászár fejet mintázott. - Felszerelésében nem sokban tér el egy átlagos tengerészeti a hajótól, de ha jól emlékszem kicsinek ilyennek képzelted el a kalózhajód. - Hihetetlen, hogy emlékszel rá! - Nehéz lenne elfelejteni, még mindig ott cseng a fülemben anyád ordítása, amit azért a rajzért kaptál. Remélem, tetszik? - Nagyon is. Köszönöm. - Használd egészséggel. De nekem most mennem, még van néhány elintézni valóm. – Aztán intett egyet és otthagyott.
| |
|
Trafalgar Law Admin
Hozzászólások száma : 98 Regisztráció ideje : 2010. Jul. 06. Kor : 33 Tartózkodási hely : Grand Line; New World
| Tárgy: Re: Leviathan Haditengerészeti csatahajó. Kedd Aug. 23, 2011 7:27 am | |
| Ugyan kissé rövidke, de a célnak megfelel. Használd egészséggel a Leviathan-t! | |
|