Kurt Bozek Polgár
Hozzászólások száma : 11 Regisztráció ideje : 2010. Nov. 17. Tartózkodási hely : Flah sziget, Flah város nyomornegyede
| Tárgy: Kurt Bozek Kedd Nov. 23, 2010 6:05 am | |
| Név - Kurt BozekKaszt - PolgárRang - MunkásFelszerelések – 1. Tengerharagja – egy egycsövű, ötlövetű, kiskaliberű kézifegyver, amit az apámtól örököltem. Víz felett és víz alatt is egyaránt lehet használni. A töltények ólomgolyók ugyanúgy mint a rendes fegyvereknél, de puskapor nem kell az elsütéséhez.2. Óceán ostora - Egy nem túl hosszú lánc, aminek a végén egy kampó található. Pár évi munka után olyan lett, mint a kezem meghosszabbítása. Mindig a mellkasomra tekerve hordom.Alap Képesség - Engedély nélküli – 1. Víz alatti életmód – a származásomból kifolyólag, semmilyen negatívummal nem jár, ha a szárazföldön vagyok, vagy akár a tengerben.2. Főzés – a gyerek éveim alatt felszedett főzési tudományom. Elboldogulok bármelyik konyhában, de ínyenc falatokat nem tudok készíteni.Engedéllyel – 1. Lőfegyverrel való bánásmód :apám pisztolyával megtanultam célozni, lőni. Nem vagyok a világ legjobb lövésze, de ötből négyszer célba találok.2. Saját harcmodor – Közel harchoz a láncos kampómat használom, sokszor segített már a kocsmai verekedések közben. Akár egy legyet is le tudok csapni vele egy szamár füléről szélcsendes időben, úgy hogy az állat nem is érzi.Banda/Szervezet - Nem vagyok tagja semmilyen szervezetnek jelenleg.Multik - Csak ez az egy karakterem van. Ajándékok és jutalmak - Kezdő pénzösszeged: 50.000 ßeli Kezdő tapasztalati pontod: 200 TP Kezdő vérdíj: -Módosítva - 2010.11.23 | |
|