Darker D. Kazu Kalóz
Hozzászólások száma : 50 Regisztráció ideje : 2010. Nov. 15. Kor : 30 Tartózkodási hely : Hajó
Karakter Információ Tapasztalat: (310/8000) Pénz: 70.000 ßeli Vérdíj: 45.000 ßeli
| Tárgy: Darker D. Kazu (Hiper ösztön) Szer. Márc. 30, 2011 8:04 am | |
| Név: Hiper ösztön (csokkan)
Leírás: Ezzel a képességgel az ember letudja olvasni az izommozgásból az ellensége következő lépését és és a mimikájából a gondolatait. Nagy előnyhöz juthat így az az ember akinek megvannak a kellő képességei, hogy reagáljon az ellenfele mozdulataira. Természetesen egy olyan ember aki gyenge nem fog tudni megfelelően cselekedni a támadás ellen hiába is tudja, hogy mi az. Nem ki-be kapcsolható. Mindig működik, egyfajta passiv képesség.
Feltételek: Szükséges, hogy lássa az ellenfelét illetve gépek, tárgyak ellen nem működik.
Ár: 75 Tp 40.000 Belli
//Bocsi de a név japán megfelelője az csak ösztönt jelent. Nem találtam meg a hiper szó japán jelentését.//
A hozzászólást Darker D. Kazu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 11, 2011 5:41 pm-kor. | |
|
Silvers Rayleigh Admin
Hozzászólások száma : 118 Regisztráció ideje : 2010. Jul. 09.
| Tárgy: Re: Darker D. Kazu (Hiper ösztön) Csüt. Ápr. 07, 2011 6:00 am | |
| Szia!
Ne haragudj, kicsit elkéstem a válasszal. Ennek oka az, hogy napokon keresztül hánytam-vetettem magamban azt, hogy mit válaszoljak, no meg vizsgáim is voltak. ^^
Edit: a félreértéseim tisztázása után elfogadom a képességet! Váljék egészségedre! | |
|